ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopia Dunării de Jos, prin reprezentanții Protoieriei Tecuci, a oferit recent sprijin material unei familii cu 10 copii din nordul județului Galați, dându-le șansa de a duce un trai mai bun, informează Agenția de știri Basilica.

Astfel, mai mulți preoți și credincioși din Protopopiatul Tecuci s-au deplasat vineri, 7 februarie, în localitatea Piscu Corbului, comuna Nicorești, județul Galați, unde i-au vizitat pe membrii familiei Grosu Marin și Maricela, ducându-le părinților daruri care să înlesnească creșterea celor 10 copii.

Potrivit paginii web a Arhiepiscopiei Dunării de Jos, ajutoarele materiale au avut valoarea totală de 5500 de lei, fiind alcătuite din următoarele produse: frigider, aragaz, aspirator, șifonier, pat dublu cu lenjerie, pilote, pături și perne, comodă, covoare, detergenți, preparate din carne, ulei, zahăr, orez, paste, fructe și dulciuri.  

La momentul oferirii darurilor, copiii familiei Grosu erau plecați la școală, unii în comuna de baștină, iar alții, la Tecuci. Tatăl celor 10 copii s-a arătat foarte impresionat de acest act de iubire creștinească și a transmis mulțumiri Arhiepiscopului Casian pentru părinteasca-i purtare de grijă.

Cu prilejul aceleiași deplasări, reprezentanții Protoieriei Tecuci au aflat de problemele de sănătate ale unuia dintre copiii familiei Grosu, elev de liceu, stabilind să-i faciliteze o consultație medicală de specialitate și să-i ofere ulterior sprijinul necesar pentru tratament sau, după caz, pentru o posibilă intervenție chirurgicală.