ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hunter Biden l-a pus pe tatăl său, Joe Biden, pe speaker de până la 20 de ori în timp ce vorbea cu partenerii săi de afaceri, a aflat un grup de experți din Congresul SUA. Asta după ce actualul președinte american a susținut, inclusiv la alegeri, că el n-a avut niciun amestec în afacerile familiei, relatează Național.

Asociatul Devon Archer a declarat că Hunter este posibil să-l fi pus pe tatăl său pe speaker de aproximativ 20 de ori în timpul convorbirilor cu diverse contacte de-a lungul unui deceniu.

Președintele Comisiei de supraveghere a Camerei, James Comer, a punctat că mărturia lui Archer „confirmă că Joe Biden a mințit poporul american atunci când a spus că nu avea cunoștință despre afacerile fiului său”.

Mark Lytle, avocatul avertizorului de integritate de la IRS (Fiscul SUA), a precizat că e nevoie să existe un „procuror special care nu numai că poate decide ce să facă cu familia Biden, cu președintele, în ce privește acuzațiile formale, dar și să scrie un raport despre ce s-a întâmplat aici în culise, astfel încât să nu se mai întâmple niciodată.

În mod clar s-au făcut o grămadă de lucruri incorecte, iar noi sperăm că Congresul va fi în măsură să-i dea de cap și să scoate la lumină cauzele tratamentului preferențial, ale deciziilor greșite privind măsurile de investigație”.