ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat, miercuri, într-un tren care circula pe ruta Iași - București, au informat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui. Înainte ca trenul să oprească în Gara Bârlad, s-a observat că bărbatul, așezat pe o banchetă, era în stare de inconștiență, în timp ce soția acestuia credea că doarme. Deși șeful de tren a chemat Ambulanța, medicii nu au mai avut ce face, decât să constate decesul.

"Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut de șeful de tren. A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul. A fost anunțată poliția pentru a se stabili circumstanțele morții. Pacientul era însoțit de soție care se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu soțul său, crezând probabil că acesta doarme", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, pentru Agerpres

Potrivit VremeaNouă.ro, trupul defunctului a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea necropsiei. 

A fost deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă, deși indiciile arată mai degrabă că ar fi vorba despre o moarte suspectă. Le sugerăm anchetatorilor să verifice statusul vaccinal al decedatului.