ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul brazilian José Silva Santos Junior, cunoscut sub numele de Junior Pax, a murit subit luni noapte, la doar 36 de ani. El a fost proprietarul firmei de pompe funebre Pax Monte Sinai, potrivit acordacidade.
Conform informațiilor obținute de Calila Notícias, partener al Acorda Cidade, consilierul se afla acasă când i s-a făcut rău în jurul orei 23:00. El a fost dus la Spitalul Portughez, unde echipa medicală i-a acordat asistență, dar nu l-a putut resuscita. Informațiile extraoficiale spun că decesul a fost cauzat de un infarct fulminant.

Edilul a candidat pentru prima dată la funcția de consilier în 2012 din partea Partidului Verde (PV), dar nu a reușit să fie ales cu cele 603 voturi și a rămas pe locul de supleant.
 
În 2020 a fost ales candidând din partea unul at partid, PDT, cu 1.521 de voturi.

Cu toate că presa mainstream nu oferă detalii despre acest caz, un lucru este sigur: Jose Silva a fost vaccinat cu patru doze, iar propaganda sa provaccinistă extrem de sonoră din ultimii ani a fost sancționată de mai multe persoane prin intermediul twitter și a canalelor de Telegram. 
 

 Nu este disponibilă nicio descriere.
Vedeți și