ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Megha Thakur, în vârstă de 21 de ani, vedetă pe TikTok, a murit subit la doar câteva zile după ce a postat o înregistrare video în care se plimba prin New York, având la descriere un mesaj cutremurător, relatează Daily Mail.

Originară din Canada, din Brampton, Ontario, vloggerița avea doar 21 de ani când a decedat la primele ore ale dimineții de 24 noiembrie.

Cu doar câteva zile mai devreme, pe 18 noiembrie, Thakur postase o înregistrare video în care se plimba pe o stradă din New York, având la legendă: "TU ești responsabil de destinul tău. Ține minte asta".
 
Just a few days earlier, on November 18, Thakur had posted a video of herself strutting across a New York City street with the caption: 'YOU'RE in charge of your destiny. Remember that'

A fost ultima postare pentru influencerul care se mândrea cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok și Instagram.
 
Cauza morții sale nu a fost dezvăluită. 
 
The Canadian native was just 21 years old when she passed away in the early morning hours of November 24, her parents confirmed in an Instagram post