ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jimmy Hayes, care a câștigat un campionat național de hochei la Boston College și a jucat șapte sezoane în NHL, a murit. Avea 31 de ani. Un reprezentant al forțelor de ordine a declarat că medicii au fost chemați luni la locuința lui Hayes din suburbiile Bostonului, unde a fost declarat decesul. Nu au fost dezvăluite alte detalii, conform Epoch Times.

Hayes, o „aripă dreaptă” de 1,85 metri, a fost recrutat în runda a doua (locul 60 în total) în 2008 de Toronto Maple Leafs. Doi ani mai târziu, el a ajutat Boston College să obțină al doilea titlu național consecutiv, totalizând 13 goluri și 22 de pase decisive în 42 de meciuri în calitate de student în anul doi. A debutat în NHL în decembrie 2011, după un schimb cu Chicago Blackhawks.

"Personalitatea sa caldă a avut un impact imediat în vestiar și în rândul fanilor noștri", a declarat Blackhawks într-un comunicat. "Suntem mândri de amintirile pe care le-a făcut în Chicago".

Jimmy Hayes a jucat 334 de meciuri în NHL și a avut 54 de goluri și 55 de pase de gol. El a mai jucat pentru Florida Panthers, Boston Bruins și New Jersey Devils.

El a jucat ultima dată la nivel profesionist în 2019 și fusese coprezentator al unui podcast numit "Missin Curfew".