ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Populara influenceriță Vanessa Mancini a murit în urma unui atac de cord în locuința sa din Brazilia, a anunțat familia sa, potrivit Daily Mail.

Mancini, în vârstă de 41 de ani, se afla în apartamentul ei de lux din orașul Manaus, situat în nord-vestul țării, împreună cu părinții ei, când s-a prăbușit brusc. 

Vedeta, care avea aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, unde își documenta viața și călătoriile, a fost găsită în baia casei sale înainte ca medicii să fie chemați la fața locului.

Însă, la sosirea serviciilor de urgență, Mancini nu prezenta semne vitale. Familia ei a confirmat ulterior că a decedat în interiorul casei sale luni dimineață.

Rapoartele inițiale au spus că Mancini s-a prăbușit în timp ce punea decorațiuni de Crăciun, dar ulterior s-a clarificat faptul că femeia a fost găsită în baia casei sale după ce a suferit un atac de cord, conform presei braziliene.
 
 

Familia ei a spus într-o declarație: "Influencerul Vanessa Mancini a decedat în urma unui atac de cord masiv.

Ea se afla acasă cu părinții ei și a fost asistată de paramedici, dar nu a răspuns încercărilor de resuscitare.

Vanessa avea 41 de ani și era cunoscută pentru fericirea și buna ei dispoziție. Familia cere respect în aceste momente de doliu.”

Vanessa a fost înmormântată marți în cimitirul local Parque de Manaus, în cadrul unei funeralii la care au participat familia și prietenii ei îndurerați. 

În iulie, Mancini vizitase un cardiolog și postase pe Instagram un videoclip cu ea purtând un 'monitor holter', care înregistrează activitatea electrică a inimii și îi ajută pe medici să evalueze orice nereguli.

Guvernatorul statului Acre, Gladson Cameli, prietenul lui Mancini, a declarat: "Cu mare regret, deplâng dispariția dragei mele prietene Vanessa Mancini, în vârstă de 41 de ani, în această luni.

Vanessa era bine cunoscută pentru simțul umorului și bucuria ei contagioasă și, cu siguranță, ne va lipsi foarte mult.

Transmit cele mai profunde condoleanțe tuturor prietenilor și familiei ei care deplâng această pierdere ireparabilă”.

O altă prietenă, Olívia Calheiros, a declarat: „Tocmai ne-am văzut și habar nu aveam ce ar fi putu să urmeze.

O, cum te-aș fi umplut de sărutări și îmbrățișări și l-aș fi rugat pe Dumnezeu în fiecare zi să te lase aici, printre noi”.

Mancini avea aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, unde împărtășea în mod regulat conținut despre viața ei de zi cu zi, călătorii și exerciții fizice.