ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotbalistul Omar Achadoud, în vârstă de 33 de ani, din Houthalen, Belgia, a murit pe neașteptate sâmbăta trecută. Tragicul eveniment a fost urmat trei zile mai târziu de o altă lovitură grea adusă familiei, după ce a murit și tatăl fotbalistului, informează bladna.nl
 
Vader Mbark overlijdt paar dagen na zijn zoon, voetballer ...

Joi, Omar Achadoud și-a adus tatăl bolnav din Maroc în Belgia pentru îngrijire. Vineri a mai jucat un meci de fotbal, dar a doua zi nu s-a mai  trezit din somn.
 
Cazul lui Achadoud nu e singurul. Recent, un jucător de naționalitate nigeriană, în vârstă de 20 de ani, de la CD Madridejos, Spania, a murit chiar în timpul unui meci, scrie Marca.
 
Fotbalistul de la CD Madridejos, Ado Bala Hadi , în vârstă de 20 de ani, a murit duminică după-amiază în timp ce juca meciul cu Sporting Cabanillas, pe terenul municipal Madridejos (Toledo).
 
Nigerian youngster collapsed, dies in Spain | The Nation Newspaper