ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lista fotbaliștilor care se prăbușesc din cauza unor atacuri de cord subite continuă să se mărească, odată cu vestea că fundașul lui Al Wakrah, Ousmane Coulibaly, s-a prăbușit în timpul unui meci disputat sâmbătă în Qatar Stars League, relatează Covid World.

Coulibaly, fost jucător al echipei grecești Panathinaikos, a suferit un atac de cord în minutul 41 în meciul cu Al Rayyan.

În finalul primei reprize, Coulibaly a alergat înapoi spre propria poartă pentru a apăra o încercare de șut a jucătorului lui Al Rayyan, James Rodriguez, când s-a prăbușit brusc între bările propriei porți.

Imaginile de la eveniment îl arată pe jucătorul de 32 de ani zvâcnind și complet inconștient, în timp ce medicii și coechipierii s-au grăbit să-l ajute. El a fost asistat de medici timp de 9 minute înainte ca jucătorii să părăsească terenul.

Jucătorii din ambele tabere au fost vizibil zguduiți de incident, iar meciul a fost întrerupt la scurt timp după aceea.

Purtătorul de cuvânt al presei din Al Wakrah, Mohamed Al Sulaiti, a emis o declarație în care a precizat că Coulibaly a fost transferat la spital în timp ce era încă inconștient. Spitalul nu a făcut încă o declarație cu privire la starea sa.

Qatar Stars League a confirmat ulterior că starul fotbalului din Mali a suferit un atac de cord în timpul meciului înainte de a fi transportat de urgență la spital, unde "primește îngrijirile și atenția medicală necesare".

"Fundația Qatar Stars League îi dorește o recuperare rapidă jucătorului și dorim să mulțumim personalului medical al celor două echipe, paramedicilor și medicilor pentru eforturile lor deosebite în timpul acestor evenimente."

Prăbușirea lui Coulibaly a fost surprinsă video aici: