ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a încetat din viață în urmă cu puțin timp. E vorba de un pacient care era internat la Spitalul "Floreasca" din Capitală, informează Antena3.

O veste foarte tristă în această dimineață, medicii ne-au transmis că, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestui pacient.

Este vorba de un civil care era internat la Spitalul Floreasca, cu arsuri pe aproape 90% din suprafața corpului.
 
În continuare, la acest spital mai sunt internați 12 răniți, pompieri, dintre care unul este intubat și ventilat mecanic. De asemenea, un alt pacient critic se află la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

Sunt deja trei decese în urma exploziilor de la Crevedia, iar în acest moment în spitalele din Capitală se află 24 de răniți. Ei sunt internați și la Spitalul Universitar și la Spitalul Elias.

Pacienții cei mai critici sunt la Spitalele Bagdasar Arseni și la Spitalul Floreasca.

"În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. 

Adresăm compasiunea noastră familiei", a transmis Ministerul Sănătății printr-un comunicat.