ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă unul dintre cetățenii răniți în urma exploziei de la Crevedia a murit. Bărbatul de 43 de ani era internat la Spitalul Floreasca din Capitală și a decedat în această dimineață. Familia bărbatului a fost înștiințată de deces, informează Știripesurse

Pacientul avea arsuri pe 95% din suprafața corpului și încă de la început prognosticul era unul extrem de rezervat.

În prezent, la Spitalul Floreasca mai sunt internați 6 pacienți. La Spitalul Floreasca nu mai sunt civili internați, au mai rămas doar pompierii care au fost răniți în explozie.

Numărul morților în urma exploziei de la Crevedia se ridică în prezent la 3.

Pe data de 31 august, un bărbat de 63 de ani rănit în exploziile de la stația GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca. Bilanțul morților ajunge la 3, dar în spitalele din România sau din străinătate sunt mai mulți pacienți cu arsuri foarte grave

”În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație.

Adresăm compasiunea noastră familiei.”, arată reprezentanții spitalului.

De asemenea, au precizat că acesta era civil, la Spitalul Floreasca fiind internați și pompieri răniți în deflagrații.

Bărbatul decedat era unul dintre cei doi pacienți critici intubați și ventilați mecanic aflați în unitatea sanitară.