ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Anastasia Piatkovska, angajată a Spitalului Clinic Regional din Cernăuți, a murit subit la doar 28 de ani, în urma unui stop cardiac.

Instituția sanitară a transmis un mesaj în cinstea regretatului medic, fără a preciza însă cauza decesului.

„Spitalul Clinic Regional din Cernăuți a suferit o pierdere inimaginabilă. La vârsta de doar 28 de ani, inima medicului neurolog al Secției de neurologie  a încetat să bată”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a instituției, potrivit portalului BucPress.eu

În amintirea colegilor, Anastasia va rămâne ca un bun profesionist, o persoană cu un suflet mare și o inimă deschisă.

Cu tristețe anunțăm că pe 4 februarie inima Anastasiei Iuriivna, neurologul Spitalului Clinic Regional din Cernăuți, a încetat să mai bată.
Un om cu un suflet frumos, o inimă deschisă și bună s-a stins din viață. Nu există suficiente cuvinte pentru a exprima tristețea care a atins nu numai familia, ci și colegii din comunitatea neurologică.
În numele echipei unității de neurologie, al administrației spitalului și al comitetului sinidcal, exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi. Împărtășim durerea voastră, ne plecăm capetele într-o rugăciune tăcută, vă susținem în ceasul durerii.
Anastasia Yuriivna s-a născut la 10 iunie 1994 în satul Tysovets, districtul Storozhinetsky.  În 2016, a absolvit Universitatea de Stat de Medicină și s-a înscris la stagiul de practică în specialitatea neurologie în secția a 3-a a Spitalului Regional de Psihiatrie din Cernăuți. După terminarea stagiului în 2018, a început să lucreze acolo ca neurolog iar din noiembrie 2020 și-a continuat activitatea medicală în Spitalul Clinic Regional din Cernăuți.
Este greu să găsești cuvinte de mângâiere, este imposibil să vindeci durerea și amărăciunea pierderii, atunci când inima unei persoane dragi se oprește, dar amintirile luminoase despre ea vor fi întotdeauna mai puternice decât moartea...
Toți cei care au cunoscut-o pe Anastasia Iuriivna au iubit-o și respectat-o pentru atitudinea ei sensibilă față de oameni, marea generozitate sufletească, înțelepciunea și optimismul ei.
În memoria colegilor Anastasia Iuríivna va rămâne pentru totdeauna veșnic tânără, o colegă prietenoasă, un consilier de încredere, un profesionist al muncii sale.
Odihnește-te în pace!”, a transmis conducerea Spitalului din Cernăuți.