ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihaela Mitrache, o asistentă medicală în vârstă de 46 de ani, angajată a substației Darabani din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, a murit subit vineri, în urma unui infarct. Femeia a fost găsită fără suflare în locuința ei, după cum au anunțat rudele acesteia, care au chemat de urgență o ambulanță, însă medicii nu au mai putut-o resuscita pe victimă, potrivit Botoșani News.

„Astăzi o zi trista pt SJA BOTOȘANI! A plecat dintre noi colega noastră asistenta MITRACHE MIHAELA de la Substatia DARABANI la varsta de 45 de ani in urma unui STOP CARDO-RESPIRATOR! Dumnezeu sa o odihnească în pace si condoleanțe familiei și Substatiei Darabani!”, a scris asistentul generalist de la SJA Botoșani Adrian Timuc pe Facebook vineri, 4 martie
 
Marți, 8 Martie, asistenta a fost înmormântată în cimitirul din Darabani. În loc de flori de Ziua Femeii, a avut parte de jerbe la căpătâi.
 
Sirenele ambulanțelor au răsunat a doliu la ceremonia funerară, unde au asistat zeci de colegi și colege de la SJA Botoșani, dar și foști pacienți sau cunoștințe de-ale femeii.

„Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate la trecerea în neființă a colegei noastre, asistenta medicală Mitrache Mihaela, care a activat cu dăruire și profesionalism în cadrul substației de Ambulanță din Darabani. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin spre stele!”, a transmis SJA Botoșani, citat de presa locală.
  
Nimeni nu spune însă dacă asistenta fusese injectată cu serul experimental Covid, printre ale cărui efecte adverse se află și afecțiunile cardiace. În ultimul an și ceva, oficialii au exercitat presiuni uriașe pentru a condiționa locul de muncă al lucrătorilor medicali de vaccinarea cu serurile experimentale Covid.
 
În ultima vreme, s-au înmulțit decesele subite cauzate de infarcturi la oameni tineri sau aflați în câmpul muncii.