ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cadru didactic iubit și respectat de elevi și colegi s-a stins ieri din viață, la 62 de ani. Iuliana Mercore era profesor de matematica la Școala Gimnazială Cristești, județul Iași, informează News Pașcani.

Tragicul eveniment a fost anunțat pe o rețea de socializare, de către fiica acesteia.

"Mama a plecat la cele Sfinte. Nu există cuvinte să exprime durerea pe care o simțim în n suflet pentru acestă pierdere fulgerătoare. Cei care doresc să ii aducă un ultim omagiu sunt așteptați sâmbătă la ora 12, să o conducem pe ultimul drum…”.

„Am aflat cu durere că cea care ne-a fost colegă, doamna profesoară Iulia Mercore a trecut la Domnul. Dumnezeu să îi  odihnească sufletul în Lumina Sa!”, a transmis conducerea Școlii Gimnaziale Cristești.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe Facebook, în memoria fostului cadru didactic, Iuliana Mercore, mai amintește sursa citată.