ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu trece ziua, că aflăm de o nouă moarte subită, aparent inexplicabilă, fiind vorba de o persoană tânără: astăzi, Clinica stomatologică 32 din București îl plânge pe dr. Mihnea Nica, originar din Craiova, un dentist talentat și îndrăgit de pacienți, pe care moartea acestuia i-a luat prin surprindere.

„Acesta este unul dintre cele mai grele lucruri pe care noi, familia 32, îl trăim. Cu mare tristețe în suflete, ne exprimăm condoleanțele pentru pierderea Dr. Mihnea Nica. Dumnezeu a vrut să ni-l ia atât de repede. Pentru noi, Mihnea rămâne în inimile noastre prin tot ceea ce a însemnat el, un om excepțional, un profesionist excepțional, un prieten pe care l-am iubit cu toții. Suntem alături de familie în aceste momente inimaginabil de grele”, a anunțat Clinica 32, marți, pe Facebook.

Nu știm încă dacă acest deces a fost cauzat de vaccinare sau a avut alte cauze, cert este că la recenzii o clientă nota pe 5 martie 2021 că „Clinica este modernă, se respectă protocoalele igienico-sanitare”. 

La postarea despre moartea dentistului Mihnea Nica au apărut zeci de comentarii ale pacienților care au interacționat cu acesta. Cu toții sunt nedumeriți și întristați de plecarea neașteptată a unui medic atât de tânăr și de apreciat: 

„Un OM cu un caracter deosebit, cu o educație aleasă, un profesionist desăvârșit... mi-a fost și mie medic!
Drum lin, domnule Doctor Mihnea Nica... probabil, îngerii v-au dorit sufletul printre ei!
Dumnezeu să-l odihnească în pace... Sincere Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis Paraschiva Furtuna.

„A fost doctorul meu, un doctor excepțional... îmi este imposibil să cred așa veste! Dumnezeu să-l aibă în pază! Condoleanțe familiei!”, scrie și Anca Elena Pislaru.
 
Andreea Andrei: „Am primit teribila veste in contextul in care vineri aveam programare si inca nu-mi pot reveni din soc. Cat de cruda este soarta uneori! Am vorbit la telefon si mi-a spus ca ramane sa ne vedem vineri, iar eu i-am raspuns :”daca nu intervine ceva intre timp…!” - Doamne, nu la asta m-am referit!
Ceea ce m-a marcat la dumnealui in relatia cu pacientii a fost amabilitatea, implicarea si profesionalismul sau. Am mai fi avut nevoie de astfel de oameni…
Ma rog la Dumnezeu sa-i intareasca mama. Peste astfel de momente nu poti trece.
Drum lin, domnule doctor Mihnea!
Dumnezeu sa va odihneasca-n pace!
Condoleante familiei si prietenilor apropiati!!”
 
 
„Doamne, nu se poate... l-am cunoscut pe acest medic, am fost la el pt un plan de tratament...
Dumnezeu să-l aibă-n paza Lui!
Ce s-a întâmplat de a plecat așa devreme?”, se întreabă Marcela Șerban.

Aceeași întrebare ne-o punem și noi. Prea multe decese subite în ultimele zile, aproape toate la oameni tineri și angajați, fără antecedente medicale cunoscute!