ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou incident produs joi seara la metrou a creat panică printre călători. O garnitură a fost blocată timp de aproximativ 30 de minute în tunel, pe Magistrala 1, între stațiile Piața Iancului și Piața Muncii. Speriați, oamenii au postat pe rețelele de socializare mesaje în care povesteau prin ce au trecut.

Trenul a rămas blocat în tunel din cauza unei defecțiuni tehnice, potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov. Din cauza acestei defecțiuni, călătorii au fost nevoiți să stea minute în șir pe întuneric, trannsmite Mediafax.

”45 de minute. Atât am stat într-un metrou defect, fără lumină. Domnii mecanici n-au avut plăcerea și nici responsabilitatea să ne anunțe ce s-a întâmplat. Ne-au târât până la Piața Muncii cu ajutorul unui alt metrou. Good job Metrorex!”, a scris pe Facebook, Daniel Găvan, un călător care s-a aflat în garnitura cu defecțiuni.  

La stația de metrou Piața Muncii a fost trimisă o autospecială de intervenție. 

Potrivit sursei citate, problema tehnică a fost rezolvată, iar călătorii au fost transportați în stația Piața Muncii. 

Garnitura cu probleme urmează să fie retrasă din circulație pentru a fi făcute verificări.