ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un taximetrist de 49 de ani, din Capitală, și-a pierdut viața în timp ce aștepta la semafor într-o intersecție, marți seară. Din primele informații, bărbatul a făcut infarct chiar în timpul unei curse, transmite Antena3.

Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan. Acesta a apucat să își sune fiul și la 112 înainte de a deceda subit.

Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii sosiți la fața locului, aceștia nu au mai putut face nimic să îi salveze viața. Au fost nevoiți să declare decesul.  

Conform procedurii, polițiștii au deschis o anchetă, iar trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru necropsie.
 
Un incident similar a avut loc sâmbătă dimineața în Gara de Nord, după cum ne-a declarat un martor ocular.  Ambulanța SMURD a intrat pe peron la Gara de Nord, unde un tânăr, de aproximativ 20 de ani, care era la o masă, avea ochii închiși iar capul plecat în partea dreaptă îl ținea în palma dreaptă, el stand drept pe scaun. Cei de la SMURD se învârteau și se tot uitau la el, dar niciunul nu punea mâna pe tânăr, care părea decedat, iar „salvatorii” arătau ca și cum nu ar mai fi avut ce să facă.