ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Mihai Bica, fost director al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani, informează RomâniaTV.

„Ce ianuarie crud! A început cu moartea lui Adam Puslojic și se încheie cu cea a lui Mihai Bica. Sunt fără grai! S-a dus un mare actor, un imens iubitor de poezie și recitator, un artist deplin, un Om! Ce păcat că ne-am văzut mereu pe grabă și pe sărite! Dumnezeu să-l odihnească! Păcat că nu a apucat să participe la vernisajul expoziției sale din 3 februarie de la "Cafeneaua literară” din Sibiu”, a transmis scriitorul Laurențiu-Ciprian Tudor, pe Facebook.

Mihai Bica era cunoscut și pentru tablourile sale, urmând să aibă pe 3 februarie o expoziție de tablouri. „Am văzut azi – și am privit îndelung – tablourile actorului Mihai Bica, pregătite să fie expuse pentru vernisajul din 3 februarie a.c., ora 19:00. Alături de luminoasa carieră în spațiul filmului și al scenei deschise, în simbioză cu gestul și cuvîntul, distinsul meu prieten ne dezvăluie acum o altă cameră secretă a sufletului și minții sale: fascinația pentru forme și culori. Merită văzută/privită această expoziție, pentru că numai așa vom avea imaginea integrală a personalității lui Mihai Bica” a scris zilele trecute profesorul Ion Dur.
 
Actorul Mihai Bica - recital din sonetele lui Adrian Munteanu - 9 - YouTube

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews