ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Al patrulea protestatar a fost reținut, spun surse din ancheta în care se investighează agresarea celor doi jandarmi din Piața Victoriei, informează România TV.
 
Două percheziții domiciliare au fost făcute, joi, în Sectorul 1, în dosarul privind agresiunea asupra a doi jandarmi, sustragerea unei arme și tulburarea ordinii și liniștii publice, la protestul din 10 august, iar persoanele la care au fost făcute perchezițiile au fost duse la audieri, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.
 
”În cauza având ca obiect infracțiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor și munițiilor (sustragerea unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice, la data de 23 august 2018 au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit sursei citate, persoanele la care au fost efectuate perchezițiile domiciliare au fost duse la audieri la sediul Poliției Capitalei.

Bărbatul acuzat că i-a furat pistoul femeiii jandarm care a fost bătută la mitingul din 10 august din Piața Victoriei și-a retras miercuri cererea prin care contesta mandatul de arestare preventivă emis pe numele său.