ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sibian vaccinat a murit marți la Sibiu cu Covid, titrează „Ora de Sibiu”, care consideră că ar fi vorba de primul sibian vaccinat și, apoi, decedat. Însă au mai fost și alții, încă din luna martie, după cum anunța Agerpres la acea vreme.  

În județul Sibiu, de la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.849 persoane, 30 dintre acestea fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

„Până la data curentă au fost vindecate 21539 de persoane, iar 1076 persoane au decedat, 3 în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 62 persoane, dintre care pe ATI 8 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 813 de teste”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Dintre cele 3 persoane decedate marți, una era vaccinată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care era internat în secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Sursele Ora de Sibiu au declarat că bărbatul era vaccinat cu serul produs de Pfizer și a fost internat la SCJU în data de 26 august. Acesta avea hipertensiune arterială (ceea ce ar constitui cel mult o „comorbiditate”, nu cauza principală a decesului - n.r.).