ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu a izbucnit marți seara în podul Palatului Administrativ din Reșița, care adăpostește sediile Prefecturii și Consiliului Județean Caraș-Severin, la fața locului fiind trimise cinci mașini de stingere și o autoscară de la ISU Caraș-Severin și două mașini de stingere de la ISU Timiș. După eforturi susținute, pompierii au reușit să stingă incendiul din podul clădirii și continuă să supravegheze zona, potrivit Agerpres

Fumul degajat de la locul incendiului a putut fi observat de la mare distanță, unii trecători comparând incendiul cu cel de la World Trade Center, ambele înfățișând imaginea unor blocuri înalte, arzând ca niște torțe.

Din fericire, ploaia a ajutat misiunea pompierilor cărășeni, care au reușit, după o luptă deloc ușoară cu flăcările, să le biruiască. Este posibil să fi ars o parte din arhivele instituțiilor județene găzduite în imobilul din Reșița.