Un incendiu a izbucnit, vineri, la Mănăstirea Râmeț, județul Alba, flăcările ajungând la acoperiș, pe o suprafață de 400 - 600 de metri pătrați.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat, vineri, că un incendiu a izbucnit la acoperișul Mănăstirii Râmeț, județul Alba, informeaza news.ro.

„Pentru localizarea și stingerea incendiului, precum și pentru protecția vecinătăților acționează 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări și 1 motopompă de mare capacitate din cadrul ISU Alba. Pentru eficientizarea acțiunilor de stingere, în sprijinul ISU Alba au fost trimise 2 mașini de stingere de la ISU Cluj”, a transmis IGSU. 

Totodată, pentru acordarea, la nevoie, a asistenței medicale de urgență, la locul evenimentului se află și două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Alba.

„Informațiile din acest moment nu indică persoane surprinse. Misiunea este una extrem de dificilă, având în vedere zona greu accesibilă”, a mai transmis IGSU. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.