ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu a fost înregistrat, luni, la Parchetul Vaslui, unde o angajată ar fi dat foc unor documente și ar fi încercat să se sinucidă, potrivit unor surse, informează Agerpres.

"Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, precum și pentru evaluarea și acordarea primului ajutor unei femei. Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituției, care au folosit mijloacele de primă intervenție avute la dispoziție.

Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanței de Terapie Intensivă Mobilă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz și urmează să stabilească împrejurările producerii evenimentului.