ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu a izbucnit sâmbătă în zona spitalului penitenciarului Rahova, locul unde este închis și fostul lider PSD Liviu Dragnea. Patru gardieni și un deținut au avut de suferit din cauza fumului dens și au ajuns la Spitalul de Urgențe. 

Focul, care între timp stins, a fost provocat de incendierea unor saltele, scrir Agerpres.

„Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deținuți aflați în custodia Penitenciarului-Spital BucureștiRahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internați. Angajații unității au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanțe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deținuți internați pe secția în cauză și cadre, deținuții aflându-se în afara oricărui pericol”, informează ANP printr-un comunicat de presă. A fost declanșată o verificare internă. 

 
Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.