ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu puternic a izbucnit la Biserica din intersecția Doamna Ghica cu Șoseaua Colentina din București. Pompierii intervin cu greu pentru stingerea focului din cauza aglomerației din zonă, informează România TV

Este vorba de o biserică nou-construită pe seama parohiei Parc Plumbuita

Pompierii se îndreaptă către locul incendiului, iar polițiștii dirijează traficul. Se pare că problemele de circulație și veșnicele lucrări de la pasajul Doamna Ghica îngreunează sosirea echipajelor de intervenție dar, din imaginile transmise de televiziuni, se pot vedea luminile girofarelor, ceea ce indică faptul că pompierii ar fi ajuns între timp la fața locului.
 
ACTUALIZARE: Incendiul a fost stins după jumătate de oră, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov. Nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a izbucnit la o anexă amplasată în curtea Bisericii „Plumbuita” și se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10 mp, potrivit ISU. Nu au fost înregistrate victime, iar pompierii au intervenit la fața locului pentru lichidarea focarului. FOTO:
 

Vom reveni cu detalii. VIDEO: