ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Incendiu de proporții la unul dintre depozitele de probe ale Poliției Capitalei. Timp de peste 12 ore flăcările au făcut ravagii, iar pompierii cu greu au reușit să le lichideze, relatează RomâniaTV.

Conform sursei citate, focul pare să fi fost pus intenționat, întrucât au ars probele ilegalităților.
 

„În camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, situată într-o clădire din Sectorul 6, după o estimare preliminară, se aflau următoarele bunuri:

-Țigări
-Articole îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și accesorii vestimentare
– Biciclete, triciclete, trotinete
-Produse agrement ( jucării, articole sportive etc)
-Alcool
-Scule, unelte și obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor
-Arme albe ( cuțite, săbii, arcuri )
-Telefoane
-Laptopuri
-Motociclete
-Scutere
-Dezinfectant
-Produse cosmetice
-Parfumuri
-Componente PC

Depozitul se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200m², Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătind doar o parte din utilități. În acest spațiu sunt păstrate bunurile ridicate de către structurile de Poliție din Capitală. Toată locația are asigurată paza umană la intrarea în curte, precum și puncte fixe, unul dintre punctele fixe fiind amplasat lângă depozit.

Depozitul este asigurat cu sistem de supraveghere video gestionat de către DGPMB, același depozit având și supraveghere video asigurată de DGRFPMB. Precizăm, de asemenea, că paza și serviciile în ceea ce privește protoculul de protecție și stingere a incendiilor este asigurat de către locatorul spațiului, iar Direcția Generală de Poliție a Municipiului București achita aceste servicii”, a transmis Poliția Capitalei.