ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu a izbucnit marți dimineața la Mănăstirea Sihăstria Putnei, județul Suceava. Opt autospeciale de stingere și un echipaj SMURD intervin la fața locului. Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit la o construcție anexă din complexul Mănăstirii Sihăstria Putnei, conform Mediafax, citat de Știripesurse.

Au intervenit pompierii militari și civili cu opt autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. 

Suprafața clădirii afectate este de aproximativ 250 mp, transmite Glasul Sucevei. Din fericire, nu au fost anunțate victime.
 
Conform pompierilor, incendiul se manifestă la interiorul acoperișului, cu degajări mari de fum.Clădirea nu este destinată cazării, astfel încat nu s-a impus evacuarea de persoane. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului.
 
ACTUALIZARE: Incendiul a fost stins cu bine. O pictură cu Mântuitorul pe cruce aflată în zona incendiului nu a ars, ceea ce poate înseamnă că Dumnezeu le mai dă o șansă celor care rătăcesc în afara Căii Sale, cu condiția să se urce alături de el pe cruce și nu în limuzinele cu geamuri fumurii ale Marii Resetări, cu antiHristul Yuval Noah Hariri la volan.