ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău a decis, în urma unei adrese a Direcției de Sănătate Publică, să restricționeze accesul vizitatorilor, având în vedere creșterea numărului de cazuri de COVID-19. La secțiile ATI, Neonatologie-Maternitate și Oncologie, vizitele sunt interzise, transmite Știripesurse.

Conform adresei DSP, în Spitalul Județean Buzău se mai poate intra doar în intervalul orar 10.00-12.00. Excepție fac secțiile ATI, Neonatologie din Maternitatea Buzău și Oncologie, unde accesul aparținătorilor a fost interzis.

Acolo unde vizitatorii pot intra la bolnavi, accesul se va realiza doar cu purtarea echipamentelor de protecție puse la dispoziție de spital.

La Spitalul Județean Buzău sunt internați în prezent opt pacienți cu COVID-19.

În județul Buzău, sunt active la acest moment două focare de COVID-19. Un focar a fost declarat în Centrul Primire-Violență Infantilă din Râmnicu Sărat, unde mai mulți beneficiari au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2.
 
De asemenea, este activ un focar la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, unde au fost confirmate 19 îmbolnăviri.