ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Panică la școala din Murgeni, județul Vaslui! Mai mulți părinți au făcut scandal, după ce copiii lor au fugit de la școală de teamă că vor fi testați pentru COVID și vaccinați. 
 
Haosul din școala din Murgeni, județul Vaslui, a început după ce un elev a chiulit de la ore și a fost surprins de părinți. Copilul le-a spus acestora că în școală se fac teste COVID, dar și vaccinuri. Revoltați, părinții s-au adunat la școală ca să ceară explicații."Le-a făcut test covid, vaccinare. Au venit copiii plangand acasă. Cum puteți să spuneți că nu... cand au fugit sute de copiii din clasă. Îmi omori tu copilul, faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să știe părinții", a povestit unul dintre părinți. 

Spiritele s-au calmat abia după sosirea polițiștilor.

Reprezentanții Directiei de Sãnãtate Publică, dar și cei ai Inspectoratului Școlar JudeȚean au negat cu vehemență că la instituția de învățământ ar fi avut loc vreo acțiune medicală.