ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imitând Convoiul pentru Libertate din Canada, șoferii de camion americani dau startul Convoiului Poporului/The People's Convoy, o acțiune transcontinentală pașnică și unitară, care va începe miercuri, 23 februarie, de pe stadionul Adelanto din sudul Californiei și se va îndrepta spre Washington DC, transmite LifeSiteNews, preluând comunicatul de presă al organizatorilor.

În comunicat se arată că, începând cu ora 10.00, sute de șoferi de camioane vor asculta cuvinte de încurajare și binecuvântări de la un grup de vorbitori, printre care președintele Front Line Covid Critical Care Alliance, Dr. Pierre Kory, și pastorul Rob McCoy de la Godspeak Church.
 
Transportatorilor și muncitorilor din Statele Unite li se vor alătura susținătorii iubitori de libertate din toate categoriile sociale - medici din prima linie, avocați, cadre medicale de prim ajutor, foști militari, studenți, pensionari, mame, tați și copii - în această călătorie transcontinentală pașnică și legală spre coasta de est.
 
Convoiul este despre libertate și unitate: Șoferi de camioane din toate statele și cu simpatii politice diferite călătoresc uniți, indiferent de culoarea pielii sau de credință - creștini, musulmani, sikhiți, mormoni, agnostici, negri, hispanici, asiatici, nativi americani, republicani, democrați, se mai precizează în comunicatul de presă.
 
Manifestanții cer redeschiderea țării și ridicarea tuturor restricțiilor, mai ales a celor impuse la locul de muncă:
 
„Mesajul Convoiului Poporului este simplu. Ultimele 23 de luni de pandemie COVID-19 au fost un drum greu de parcurs pentru toți americanii: din punct de vedere spiritual, emoțional, fizic și - nu în ultimul rând - financiar... A sosit momentul să redeschidem țara.
 
Lucrătorul american de rând trebuie să fie capabil să depășească dificultățile economice cu care s-a confruntat în ultimii doi ani și să se reîntoarcă la locul de muncă - astfel încât să-și poată plăti chiria și ipotecile și să contribuie la relansarea economiei.
 
În acest scop, este timpul ca reprezentanții aleși să colaboreze cu muncitorii și cu funcționarii din America și să restaureze asumarea răspunderii și libertatea - prin ridicarea tuturor ordinelor și încetarea stării de urgență - deoarece COVID este sub control acum, iar americanii trebuie să se întoarcă la muncă liberi și nerestricționați.”
 
Newsmax și Eric Bolling au anunțat că se vor alătura Convoiului pentru a transmite actualizări zilnice în direct, împreună cu organizatoarea Maureen Steele, la fel ca și The Epoch Times și o serie de alți jurnaliști, surse media și realizatori de emisiuni.
 
Televiziunea organizației Children's Health Defense - CHD.TV - va transmite în fiecare zi, la ora 10 a.m. EST, informații în direct despre convoi și despre activiștii de pe teren și din întreaga țară, la acest link.
 
În comunicat se arată și rutele exacte, pe zile. Călătoria este plănuită să dureze 11 zile, pe 5 martie convoiul urmând să ajungă în Washnigton DC.
 
Dr. Robert Malone a preluat, la rândul său, comunicatul de presă al Convoiului american, publicându-l pe pagina sa de Substack.