ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mănăstirea Paltin – Petru Vodă a fost gazda unui Simpozion omagial dedicat memoriei Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, în anul când se împlinesc 10 ani de la adormirea sa întru Domnul. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 11 februarie, în preajma sărbătorii Sfântului Mucenic Haralambie, când s-au împlinit 104 ani de la nașterea marelui duhovnic, iubit și îndrăgit de românii de pretutindeni, a scris Doxologia.

Vedeți mai jos un discurs rostit de Preasfințitului Părinte Nichifor Botoșăneanul în cadrul Simpozionului omagial dedicat memoriei părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, de ziua sa, în februarie, la începutul Anulul Omagial prilejuit de 10 ani de la adormirea sa (16 iunie 2023), urmat de Arhim. Hariton Negrea, starețul primei ctitorii a Părintelui Justin de la Petru Vodă.

VIDEO DOXOLOGIA:

Discurs rostit de Arhimandritul Hariton Negrea în cadrul Simpozionului omagial:

Integral la CUVÂNTĂRILE DE LA SIMPOZIONUL "PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU, LA 10 ANI DE LA ADORMIREA SA”