ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un accident groaznic a avut loc, în această dimineață, pe căile ferate. Un tren de marfă, care avea în componență 15 vagoane, a deraiat în dreptul stației Leu, din județul Dolj, informează Știripesurse.

Din primele informații, 10 vagoane au fost răsturnate, iar 5 au deraiat de pe șine. Toate vagoanele erau pline cu cereale.

”În data de 16.01.2024, în jurul orei 01:30, SRCF Craiova, secția de circulație Caracal - Craiova (linie dublă electrificată), în zona schimbătoarelor de cale din capătul Y al haltei de mișcare Leu, la km. 187+200, în circulația trenului de marfă nr. 68322 (aparținând operatorului de transport feroviar GLOBAL RAIL SOLUTIONS SRL) s-a produs deraierea unui număr de 15 vagoane încărcate cu cereale, dintre care 10 vagoane s-au răsturnat. Circulația trenurilor este închisă accidental pe ambele fire. La fața locului a fost îndrumat personal din cadrul ASFR - Inspectoratul de Siguranță Feroviară  Craiova.”, arată Ministerul Transporturilor.

FOTO:
 
Ar putea fi o imagine cu tren și cale ferată
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, tren și cale ferată
 
Ar putea fi o imagine cu tren și text
 
Ar putea fi o imagine cu tren, cale ferată și text
 
Ar putea fi o imagine cu tren, cale ferată și depozit de cherestea