ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 33 de ani a decedat ieri, subit, după ce a fost la o sală de forță din Câmpia Turzii. Conform informațiilor TurdaNews, bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla la sală, s-a deplasat la unitatea spitalicească din localitate, iar acolo a decedat.

IPJ Cluj a confirmat incidentul, precizând că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din localitate și că s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor legale. Însă, nu ar exista suspiciuni în privința decesului și nici nu s-au găsit urme de violență pe corpul celui decedat.

Conform sursei citate, ar fi vorba despre un angajat al unei unități militare din Turda (militar la UM01381 Turda). Tânărul nu era căsătorit și nu avea copii.

În ultimii ani, au existat mai multe cazuri de persoane tinere care au decedat subit, în urma unor antrenamente în sala de forță, de regulă fiind vorba despre infarct miocardic.