ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un TIR care transporta materiale textile a luat foc pe DN 56 A, în zona localității Bucura din județul Mehedinți. Șoferul, care se pare că este cetățean străin, a murit, dar din cauza unui infarct, nu din cauza flăcărilor, informează Știripesurse

Pompierii au intervenit pentru stingerea focului și urmează să stabilească exact cauzele izbucnirii incendiului.

”În această dimineață, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe raza localității Bucura, DN 56 A. La sosirea pompierilor militari, șoferul autotrenului fusese evacuat de către cetățeni. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, a transmis ISU Mehedinți.

Se pare că șoferul, care ar fi cetățean străin, ar fi făcut infarct la volan, însă acest lucru se va stabili ulterior, în cadrul unei anchete. El nu a putut fi salvat de către medici.