ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O anchetă a fost deschisă de polițiștii din Olt după ce, luni, un muncitor, care lucra pe șantierul Stației de tratare a apei din satul Salcia al comunei Slătioara, a decedat. El era angajat la firma care desfășoară lucrări la acest obiectiv, informează Gazeta Nouă.

Potrivit IPJ Olt, este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Poboru. Bărbatul lucra la o structură de rezistență, când i s-a făcut rău și a căzut.

Echipajele de salvare care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

O anchetă a fost deschisă de polițiști pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. 

"Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Poboru, județul Olt, angajat al unei societăți comerciale cu specific construcții, în timp ce efectua lucrări la structura de rezistență a unor bazine de apă, a acuzat o stare de rău și a căzut la pământ.

În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către personalul medical de pe ambulanța sosită la fața locului, fiind constatat decesul.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.