ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit inconștient într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul, potrivit Digi24.

Incidentul s-a petrecut în Parcul Cosmos din Sectorul 2, unde copilul se afla împreună cu prietenii. Potrivit unor surse, după ce a alergat, băiatul s-a așezat pe o banca și a băut apă, după care a leșinat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical. Copilul în vârstă de 13 ani a fost resuscitat, însă fără rezultat. Medicii au declarat decesul.
 
„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB”, a transmis Poliția Capitalei.