ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de 13 ani a fost lovită, luni seara, în timp ce se afla pe un teren de sport, de o petardă în ochiul drept. Aceasta ar fi fost aprinsă de un tânăr de 16 ani. Polițiștii din Caraș-Severin au deschis în acest caz un dosar penal.
 
Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii au fost sesizați luni seara de o femeie cu privire la faptul că fiica sa de 13 ani a fost lovită la nivelul ochiului drept de un fragment de petardă, scrie Mediafax, citat de știripesurse. 

Din păcate, în urma acestui incident polițiștii au cocnluzionat că în timp ce tânăra fetiță se afla la pe un teren de sport din Poiana Buchin, un adolescent de 16 ani a aprins fitilul unei petarde și dintr-o responsabilitate uluitoare, ar fi aruncat-o în proximitatea grupului în care se afla și fata, care a fost transportată de spital pentru investigații. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest sens.