ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contextul în care Tucker Carlson s-a despărțit de Fox News, o nouă teorie și-a făcut loc în spațiul mediatic. Potrivit unei surse, președintele Fox Corp. Rupert Murdoch l-a îndepărtat pe Carlson din cauza unor remarci pe care acesta le-a făcut în timpul unui discurs ținut vineri seară la gala de 50 de ani a Heritage Foundation.

Carlson și-a presărat discursul cu nuanțe religioase pe care chiar și Murdoch le-a considerat prea extreme, a declarat sursa, care a fost informată cu privire la decizia lui Murdoch.

Carlson a spus audienței de la Heritage că politica națională a devenit o bătălie maniheistă între "bine" și "rău".

Carlson a spus că persoanele care pledează pentru drepturile transsexualilor și pentru programele DEI (Diversitate, Echitate și Incluziune) vor să distrugă America și că nu pot fi convinse cu dovezi.

"Ar trebui să spunem asta și să nu ne mai angajăm în aceste dezbateri total frauduloase... Am încercat. Nu funcționează", a spus el. Răspunsul, a sugerat Carlson, este rugăciunea.

"Am ajuns la concluzia că ar merita să vă acordați doar 10 minute din programul dumneavoastră încărcat pentru a spune o rugăciune pentru viitor și sper că o veți face", a spus el.

”Toate aceste lucruri l-au speriat pe Rupert, căruia nu-i plac toate discuțiile spirituale”, a mai spus sursa.

Traducere și subtitrare: Ionel Trandafir