ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Familia a confirmat vestea pentru TMZ joi, precizând că, de când a fost diagnosticat cu afazie acum un an, starea sa a progresat. Fiica Rumer Willis a împărtășit o actualizare care a detaliat forma specifică de demență a tatălui ei și starea sa actuală.

„De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD). Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar."
 
TMZ a detaliat că nu există nicio modalitate de a fi tratat pentru demența frontotemporală. În 2022, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu afazie și că aceasta îi va afecta foarte mult capacitatea de a acționa. 
 
Potrivit unor postări de pe Twitter și a informațiilor apărute în spațiul public, Bruce Willis ar fi fost vaccinat iar aceste simptome-afazia și apoi degradarea rapidă a sistemului neuronal- pot fi într-o strnsă legătură cu efectele adverse ale vaccinului.