ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Daminescu are probleme de sănătate și va fi nevoit ca în următoarea perioadă să urmeze recomandările medicilor. Fostul directorul artistic al Circului București a intrat în concediu medical în luna iulie 2022, potrivit RTV, în momentul în care a aflat că suferă de această boală cruntă. Ulterior, el a fost înlocuit din funcție.
 
Acum în vârstă de 66 de ani, Adrian Daminescu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, dar nu și-a pierdut optimismul. S-a retras de o bună perioadă de timp din viața publică din cauza unei probleme grave de sănătate, despre care a preferat să păstreze discreția, potrivit Impact.

El a vorbit azi, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre boala din cauza căreia o vreme stă departe de scenă:

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a mărturisit marele cântăreț.

Artistul a ajuns pe mâna unor renumiți medici și a avut parte de cel mai bun tratament, ceea ce-l face să poată ține boala sub control. I-a fost însă recomandată o perioadă destul de lungă de recuperare.

Ironia sorții, Adrian Daminescu a fost numit în funcția respectivă după înlocuirea regretatului artist Bogdan Stanoevici, care a încetat din viață în spital, în timpul pandemiei de Covid-19, mai scrie Impact.