ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în administrația publică slătineană după ce vestea trecerii în neființă a lui Adrian Pop a venit ca un trăznet în această dimineață. Ocupant al mai multor funcții de conducere de-a lungul carierei, Pop a încetat din viață azi-noapte, transmite RomâniaTV.

Adrian Pop, fost director al Poliției Locale Slatina, a murit la 48 de ani, în urma unui infarct.

Avea probleme cardiologice și ocupa un post mai puțin solicitant acum- inspector în cadrul Serviciului Județean de Pază Olt pentru a se îngriji de sănătate. 

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt chemate azi-noapte i-au efectuat fără succes manevrele de resuscitare.

Adrian Pop a fost șef al Cancelariei Prefecturii Olt, director executiv al Poliției Locale Slatina și subprefect de Olt, director al LOCTRANS SA, iar în ultima perioada activa ca inspector în cadrul Serviciului Județean de Pază Olt.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews