ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cocerva Dumitru, ofițer de investigații al Biroului „C”  a Inspectoratului de Poliție Ialoveni „a decedat subit” vineri, 22 septembrie, transmite Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Cocerva Dumitru a încetat din viață la vârsta 51 de ani. Potrivit autorităților, acesta activa în Poliție de 22 de ani, „ocupând diverse funcții, inclusiv de conducere”, relatează Ziarul de Gardă.

Nu se cunosc circumstanțele tragediei, însă IGP a menționat că, în această perioadă, Dumitru se afla în concediu de odihnă. 

„În aceste momente grele, întreaga echipă a Poliției Naționale este alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe”, au adăugat reprezentanții IGP.  
 
 (Cocerva Dumitru)

Doliu și la IPJ Sibiu! Mihai Abrudan, expert criminalist în cadrul IPJ Sibiu a încetat din viață la vârsta de doar 46 de ani. Se pare că acesta ar fi făcut infarct. Mihai Abrudan, originar din județul Hunedoara, era căsătorit și avea un copil, scrie publicația Sibiul în Imagini.
 

 (Mihai Abrudan)
 
„De ieri, pentru Mihai timpul a stat în loc, iar noi ne-am cutremurat la auzul veștii că inima lui a încetat să mai bată! Dincolo de polițistul profesionist, noi ni-l vom aminti mereu ca omul deschis și jovial, mereu pregătit să dea o mână de ajutor și un sfat prețios! Plecarea lui timpurie lasă un gol imens în familie, printre prietenii și foștii lui colegi Suntem alături de familia îndoliată și îi vom păstra vie amintirea în inimile noastre. Rămas bun, Mihai!”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Cei care doresc să-l conducă pe Mihai pe ultimul drum o pot face miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 14,00, la Biserica Ortodoxă „Sf. Ioan Botezătorul și Sf. „M. Mc. Dimitrie” de pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu.