ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Căpitanul unei nave sub pavilion Panama, un cetățean grec, a suferit, luni, un infarct și s-a solicitat intervenția unei nave a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, transmite Știripesurse.

„Astăzi, 11.09.2023, în jurul orei 18:05, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată să intervină pentru o operațiune Medevac. La bordul navei VYSSOS, aflată sub pavilion Panama, căpitanul navei, un cetățean de naționalitate greacă a suferit un infarct”, a transmis, luni, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

Sursa citată a precizat că, pentru preluarea bolnavului, nava SAR PHOENIXs-a deplasat cu toată viteza în zona indicată de MRCC, respectiv în rada interioară Port Constanța.

„Acesta a fost preluat la bordul navei SAR PHOENIX la ora 18:20, urmând a fi predat Serviciului de Ambulanță din dana de pasageri. La ora 18:30, bolnavul a fost predat în condiții de siguranță, în stare stabilă”, a mai transmis sursa citată.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews