ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Țara insulară Seychelles, care și-a vaccinat complet mai mult de 62% din populație împotriva coronavirusului, a închis școlile și a anulat evenimentele sportive pe o perioadă de două săptămâni, pe fondul creșterii considerabile a numărului de infectări, informează Bloomberg.

Măsurile, printre care și interzicerea întâlnirilor dintre familii diferite și închiderea localurilor mai devreme, s-au luat acum chiar dacă țara și-a vaccinat complet (cu două doze de „vaccin” Covid) peste 60% din populația adultă. Restricțiile sunt similare celor impuse la sfârșitul anului 2020. 

„În ciuda eforturilor excepționale pe care le facem, situația legată de Covid este critică acum, săptămâna trecută fiind raportate multe cazuri în fiecare zi”, a declarat marți ministrul sănătății, Peggy Vidot, în cadrul unei conferințe de presă. 
 
Remarcăm și aici același tipar: creșterea numărului de infectări PE FONDUL unei campanii agresive de vaccinare. 
 
Studiu de caz: azi, insulele Seychelles - prima imagine reflectă rata vaccinaților complet (fully vaccinated), 
 
 
 
iar următoarea ilustrează rata cazurilor noi de Covid:
 
 
 
Arhipelagul din Oceanul Indian, cu o populație de circa 98.000 de persoane, este dependent de turism. De aceea, s-a grăbit să înceapă vaccinările în ianuarie, folosind seruri chinezești donate de Emiratele Arabe Unite. De atunci, a mai procurat și alte „vaccinuri” Covid.

Până în 12 aprilie, 59% din dozele administrate erau Sinopharm, iar restul, Covishield, o versiune a serului AstraZeneca Plc, fabricată sub licență în India. 

Până la acest moment, 62,2% din populația statului insular este complet vaccinată, potrivit Bloomberg Vaccine Tracker. Următoarea țară cu cele mai multe persoane vaccinate, Israelul, a ajuns la un procent al vaccinării de 55,9.

Numărul cazurilor active în Seychelles a crescut la 1.068, pe 3 mai, de la 612, cât era pe 28 aprilie, potrivit ministerului sănătății.

Din totalul de cazuri, 84% sunt băștinași, iar restul sunt străini, a spus Daniel Lucey, profesor la Facultatea de Medicină Geisel de la Dartmouth, într-o postare de blog. Doar sub două treimi din cazuri sunt persoane nevaccinate sau persoane care au primit doar o doză, restul au primit ambele doze, a adăugat acesta. 
 
Faptul că și persoanele complet vaccinate se infectează în continuare cu Covid-19 spune multe despre eficiența „vaccinului” și despre singurul argument îmbrățișat de habotnici: așa-zisa imunizare.