ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției. Mocanu susține că Liiceanu și Andrei Pleșu, care clamează peste tot anticorupția, ar fi furat de la edituri de stat,  iar  Clotilde Armand face bani pe seama statului român, printr-o societate străină.

„Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă. Evident, pentru căței, că doar nu pentru furturile de Edituri de la stat comise de el și prietenul Pleșu... alt ”deontolog”.
Domnul Plicușor Ban are un dosar că a furat banii de campanie iar o autoritate a statului (AEP) a făcut plângere în acest sens la parchet... dar NIMIC!
Doamna Clotilde ia ”purcoi” de bani de la o societate străină care încasează milioane de euro de la Statul Român că cică supraveghează cum se construiește Autostrada Bechtel 
aia pentru care niște americani medaliatori au încasat MILIARDE... cu ZERO km de autostradă construiți (că ”asfaltangii” noștri au construit ceva, dar sunt prin pușcării că cică era ”prea scump”... deci zero km pentru miliarde era bine ...) 
Iohannis și-a îmbogățit propriul partid cu catralioarde de terenuri și case ... ăia fiind catalogați organizație nazistă ... și fix pe aceleași proceduri cu sute de primari care putrezesc prin pușcării pe abuz în serviciu... bonus că și-a băgat și el la teșcherea prin fals ceva căsuțe.
Prună recunoaște că ”a mințit la CEDO” ... adică a comis un fals intelectual... că trimisese ceva hârtie cu minciuni.
Tăpălagă și Macovei intrau ”noaptea ca hoții” prin arhive SIPA, unul fără a fi măcar angajat prin MJ și fugeau cu registre secrete și dosare de magistrați... dar asta e superb...
De Dănileț nu mai zic nimic cu WikiLeaks-ul ală că e relativ moderat...
Și dacă tot e breaking news că unii de la Guvern aranjau examene (or fi aranjând, nu putem să știm) nu era momentul să vedem că se anchetează și concursul nelegal de mare profesor în viață al domnului Coldea?
Păi să te tot lupți pentru menținerea unei așa ”anticorupții”, frate... Pe viață și pe moarte... 
Mergeți voi nevinovați la pușcării că noi avem puțină treabă să urlăm prin piețe cu ”statul de drept”! 
Că ne trebuie și ceva statistică să raportăm la proștii ăia din afară ca să ne creadă că sunteți corupți... și să ne medalieze.”, a scris Mocanu pe Facebook.

Ingrid Mocanu, fost vicepreședinte al ANRP, este prima persoană din România care a făcut plângere penală împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în urma difuzării interceptărilor din ședințele pe care le ținea aceasta în cadrul instituției. După ce a fost reținută, acum 2 ani, și ulterior încarcerată la Târgșor, Ingrid Mocanu a câștigat la CEDO 3.000 de euro pentru condițiile de detenție. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews