ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O canadiancă a murit la 7 minute după o injecție de rapel; medicul legist a decis că este vorba de „cauze naturale”.

O femeie canadiană a murit subit, pe 14 septembrie, într-o farmacie din Saskatoon, Canada, la câteva minute după ce a primit noua injecție de rapel bivalentă COVID-19, potrivit fiicei sale (foto twitter în bază).

Carol Pearce i-a trimis un mesaj fiicei sale, Stephanie Foster, la ora 12:31 p.m. pentru a spune că a primit injecția de rapel și că aștepta cele 15 minute recomandate la farmacie. La ora 12:38 p.m., Pearce era inconștientă.

Un martor ocular a declarat pentru SASKTODAY.ca că se afla în magazin când a auzit țipete și plânsete. „Spuneau în magazin că au trecut aproximativ șapte minute”, după ce Pearce a primit injecția de rapel că s-a prăbușit pe podea, a spus martorul.

Un purtător de cuvânt de la autoritatea de sănătate a provinciei din vestul Canadei, Saskatchewan Health, a declarat joi pentru SASKTODAY.ca că Pearce a murit din „cauze naturale”, scrie The Defender, publicația organizației lui Robert Kennedy de apărare a sănătății copiilor (CHD).

„Serviciul de medicină legală din Saskatchewan a investigat acest caz și a stabilit că persoana a murit din cauze naturale”, a declarat Dale Hunter, un consultant în comunicare din cadrul Ministerului Sănătății din Saskatchewan, într-un e-mail.

„Nu cred că acest lucru a fost provocat din cauze naturale”, a spus Foster. „Mama mea nu avea nicio problemă de sănătate. Cred că dacă nu ar fi primit acea injecție cu Covid, atunci ar fi fost aici cu noi astăzi!”

Familia a spus că atunci când Pearce a plecat la programare, era fericită și sănătoasă.

Pe un site de strângere de fonduri pentru înmormântare, fiica celei decedate subit a scris:

„Viața frumoasei mele mame a fost luată ieri de INJECȚIA BOOSTER COVID!

Era fericită și perfect sănătoasă! Și-a petrecut ieri dimineață vizitându-mă la mine acasă până la ora programării. A plecat la programare fericită și plină de energie! Nu a avut nicio problemă medicală!

Mama mea mi-a trimis un mesaj imediat după ce a primit injecția pentru a mă anunța că așteaptă cele 15 minute, iar eu i-am răspuns la mesaj. Imediat după aceea, la Shoppers Drug Mart s-a spus că „a căzut moartă înainte de a ajunge pe podea”! Așa ne-au spus medicii.

Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple NICIODATĂ dacă ar fi știut ce injectează în noi!!!! Frumoasa mea mamă ar fi fost încă aici!”

TWITTER: