ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”, spunea prințul Phillip al Marii Britanii, acum mort, la 99 de ani. Oricât de ciudată pare afirmația aceasta, cu care soțul Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în istorie, ea este cât se poate de reală și a fost făcută pentru DPA în 1988, după cum scriam și la momentul anunțului decesului său, pe 9 aprilie 2021.

Prințul Philip era membru al Grupului Bilderberg și, în ciuda vârstei lui înaintate, a fost surprins de jurnaliștii britanici la întâlnirile discrete ale organizației globaliste și în 2018 și în 2019.

Prințul Philip, și Regina Marii Britanii, acum o văduvă de 94 de ani, s-au vaccinat în ianuarie. Consortul a fost spitalizat în februarie pentru o cauză neprecizată după ce i s-a făcut rău acuzând probleme miocardice. A stat patru săptămâni în spital, până la jumătatea lunii martie. Acum e mort. Dar nu mai trebuie să se reîncarneze pentru că virusul ucigaș este deja pe pământ.