ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Zi plină și pentru colegii de la Craiova 

Echipajul elicopterului SMURD, format din piloți IGAv și o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Craiova, a reușit să salveze 3 persoane aflate în momente dificile.

Prima intervenție a fost la Drobeta-Turnu Severin, de unde au fost solicitați să preia un adult cu probleme cardiace, pe care l-au transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Imediat după finalizarea acestei misiuni, elicopterul a decolat cu destinația Slatina. De această dată misiunea a presupus preluarea unui nou-născut, în vârstă de două zile, diagnosticat cu probleme pulmonare, pe care l-au transportat la Spitalul Universitar de Urgență București. 

Tot astăzi, elicopterul SMURD Craiova a ajutat la viața unui adult, aflat în stare gravă, pe care l-au transferat de urgență de la Târgu Jiu la București. 

Dragi colegi, pentru tot ce faceți pentru semenii noștri, ne înclinăm în fața voastră!

Vă mulțumim!”, anunță Inspectoratul General de Aviație al M.A.I