ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biblia și Tricolorul au scăpat ca prin minune, fără să fie arse, după ce un puternic incendiu a cuprins Biserica Ortodoxă din zona Gai din Arad, a anunțat, vineri, pe Facebook, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit sursei citate, după stingerea incendiului, pompierii arădeni au observat că pe una din mese se afla o Evanghelie și un tricolor. „Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune”, a anunțat IGSU.

„Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul...

În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Întotdeauna există speranță!”, a scris IGSU, pe Facebook.