ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Școlile publice din Comitatul Fairfax (FCPS), Virginia, vor cere elevilor care practică un sport să facă o injecție experimentală anti-Covid pentru a putea participa la sporturile școlare. Anunțul vine în ciuda faptului că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor informează că cea mai probabilă estimare actuală a ratei de fatalitate a infecției pentru toți copiii cu vârsta sub 18 ani este de 0,00002 sau 0,002%, arată LifeSiteNews.

Inspectorul general al FCPS, Scott S. Brabrand, a emis săptămâna trecută o declarație prin care a confirmat necesitatea vaccinării împotriva COVID-19 pentru orice elev care dorește să participe la „sporturile de iarnă și de primăvară ale Ligii Liceelor din Virginia (VHSL) pentru restul anului școlar 2021-22”.

Începând cu 8 noiembrie, măsura se va aplica, de asemenea, „echipei de dans și echipei de step, precum și exercițiilor și antrenamentelor din afara sezonului”, a scris Brabrand.

În mesajul său adresat comunității școlare, Brabrand a afirmat că injectarea elevilor cu serurile experimentale „este un pas esențial pentru a atenua răspândirea COVID-19 și pentru a minimiza orice perturbare a învățării”.

Anunțul lui Brabrand nu a făcut nici o referire la faptul că lista reacțiilor adverse recunoscute de FDA după ce anumite persoane au făcut o injecție Covid a crescut de la reacții anafilactice severe la reacții trombotice fatale, miocardită inflamatorie și boli neurologice invalidante, cum ar fi sindromul Guillain Barré, precum și mii de decese înregistrate și dizabilități permanente.

Ce anume va constitui dovada vaccinării pentru ca elevii să poată participa la activitățile sportive de grup după 8 noiembrie 2021 nu s-a comunicat încă, însă The Washington Times a dezvăluit că sunt așteptate derogări de la această măsură, pe „motive religioase și de sănătate”.